bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Subban se zabydluje v Nashvillu. Budu pod menším tlakem, těší se

24. července 2016, 12:00

Michal Sobotka

Nedávno ve svém novém působišti předvedl, že by se uživil i jako zpěvák. Obránce P.K. Subban se pomalu zabydluje v Nashvillu a zvyká si na menší tlak. „Oproti Montrealu mě tu nikdo nebude tolik rozptylovat,“ těšilo Kanaďana v rozhovoru pro list The Tennesseean.

Byl to bezesporu největší obchod léta, když se obránce Pernell Karl Subban stěhoval z Montrealu do Nashvillu za kapitána Sheu Webera. Sedmadvacetiletý Subban si zvyká na nové prostředí a mezi fanoušky se rychle stal novým oblíbencem. Může za to jeho karaoke vystoupení a také prohlášení, že by s Predators rád dosáhl na Stanleyův pohár.

Co však olympijského vítěze ze Soči těší nejvíc? „Menší rozptýlení,“ odpověděl. V Montrealu je na všechny hráče vyvíjen obrovský tlak. Když se daří, jsou hokejisté největšími celebritami, ale když se dařit přestane, je situace zcela opačná. „Myslím, že v Nashvillu mě nic takového nepotká,“ uvedl Subban. Očekávání na jeho osobu budou velká, ale ne taková, jako v kanadském městě.

Rodák z Toronta se snažil rychle začlenit do nashvillské společnosti. Zazpíval píseň Johnnyho Cashe Folsom Prison Blues, stalo se tak v oblíbeném podniku ve městě. „Je hrozně společenský a svým chováním originální,“ vytušil jeho nový spoluhráč Mike Fisher. „Při vší úctě je úplně odlišný než Shea, ale myslím, že zapadne,“ sdělil.

Generální manažer David Poile ale o svém kroku nepochybuje. „Asi o něm ještě zjistíme spoustu věcí. Když jsem ho měnil, bral jsem ho pro jeho hráčské schopnosti i jeho osobnost,“ prozradil. Začlenění do nové kabiny se tedy Subbanovi povedlo bez větších potíží. Minimálně spoluhráče pobavil. Teď už jen zbývá, aby ukázal své schopnosti také na ledě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.