bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sedmý zápas, který rozhodne vše! Postoupí Hurricanes, nebo Rangers?

30. května 2022, 18:30

Marek Baloun

Lepší závěr si konfederační čtvrtfinále snad ani nemohlo přát. Po hladkém postupu Tampy na úkor Floridy zbyla na východě už jen série mezi Carolinou a New York Rangers. Ti několikrát utekli hrobníkovi z lopaty a vynutili si rozhodující sedmé utkání. To začíná ve dvě hodiny ráno českého času.

Domácí prostředí Madison Square Garden se ukázalo jako tajná zbraň Rangers. New Yorčané zde prohráli pouze úvodní zápas play-off s Pittsburghem. Carolina je tak ve svém venkovním utkání nedokázala porazit ani jednou.

Potvrdilo se to i v šestém utkání semifinálové série. Rangers si zajistili výhru už v první třetině, kdy po gólech Tylera Motteho, Mikea Zibanejada a Filipa Chytila vedli 3:0. Minutu a půl po trefě českého útočníka sice snížil Brady Skjei, rodák z Kroměříže se ale po necelých dvou minutách prosadil znovu. I na jeho druhý zásah ještě Hurricanes zareagovali trefou Vincenta Trochecka, v čase 47:43 ale zakončil přesně Artěmij Panarin a uzavřel skóre na 5:2.

Domácí prostředí ale hraje i pro Carolinu, byť úvodní zápas získali až v prodloužení. Sedmé utkání se hraje v jejich PNC aréně. Uvidíme, jestli Rangers zlomí kouzlo domácích stadionů, nebo opět rozhodne to, čí logo je zrovna ve středovém kruhu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.