bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL nabídne čtyři zápasy. Vrací se Matthews i Coleman

18. října 2021, 20:49

David Zlomek

Po slabší neděli, která přinesla pouze jedno utkání, se NHL vrací do zaběhlých kolejí. Noc na úterý vyplní čtyři zápasy. Šlágrem je pravděpodobně souboj Toronta s New York Rangers, oči poutá také stále svěží vítr v podobě Seattlu. Ten se tentokrát představí na ledě Philadelphie.

Oba dva zápasy, které začínají v jednu hodinu ráno našeho času, se ponesou v duchu velkých návratů.

Začněme v Torontu, kam přijedou Rangers. Ti mají v zádech výhru v Montrealu, kde se konečně prosadil také Alexis Lafreniere. Kaňkou je však ztráta Kaapa Kakka, jenž byl umístěn na listinu dlouhodobě zraněných. Chybět stále bude i Ryan Strome, a to kvůli covid protokolu. 

To Maple Leafs se vrací největší zbraň. Auston Matthews je stoprocentně připraven a natěšený na to, až začne sezonu. “Nebaví mě se jen dívat, chci tam být s klukama... Jsem strašně natěšený,” řekl americký ostrostřelec.

V souběžně hraném utkání budou Krakeni pokračovat ve svém výletě po východním pobřeží. Tentokrát zavítají na led Philadelphie. Velkým příběhem tohoto zápasu je rozhodně návrat Davea Hakstola. 

Dění se postupně přenese do Calgary, kde jsou také natěšení na jednu premiéru. Debut v soutěžním zápase si totiž odkroutí Blake Colman, posila z Tampy Bay. Tomu skončil trest a je připraven na utkání proti Anaheimu, který by výhrou dopřál svému brankáři Johnu Gibsonovi stopadesátou výhru v kariéře.

Ve čtyři hodiny pak započne poslední zápas dnešního programu. Arizonu čeká domácí souboj se St. Louis. Domácí mají na kontě zatím jediný bod, a to za prohru v nájezdech proti Buffalu. Blues do soutěže vkročili pravou nohou, Coloradu nadělili pět branek a brali dva body.

01:00 Toronto Maple Leafs – New York Rangers

01:00 Philadelphia Flyers – Seattle Kraken

03:30 Calgary Flames – Anaheim Ducks

04:00 Arizona Coyotes – St. Louis Blues

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.