bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL na TV Tipsport: Sestřelí Pastrňák jestřáby?

14. března 2023, 8:00

Komerční sdělení

Hokejisté Vegas se vyšplhali do čela Západní konference NHL. Z trůnu sesadili Dallas. Zlatí rytíři ovládli šest z posledních sedmi zápasů. Formu budou chtít potvrdit v noci z úterý na středu, kdy se postaví Philadelphii. Flyers patří k podprůměru a do úspěšného konce dovedli jen dva z předchozích 13 duelů. Půjde o jednoznačnou záležitost? Zvítězí celek z Nevady alespoň o dva góly?

Vsaďte si u Tipsportu a sledujte kompletní program kanadsko-americké soutěže živě pouze na TV TipsportZaložte si účet a získejte 300 Kč zdarma na první sázky.

Východu kraluje Boston. Má nejméně propustnou defenzivu v NHL a jeden z nejlepších útoků. Ten táhne David Pastrňák. S bilancí 46+42 se řadí k nejproduktivnějším borcům. Rozšíří hvězda největší sázkařské komunity Tipsportu svoji bodovou sbírku na ledě Chicaga? Vsaďte si. Blackhawks prožívají katastrofální sezonu. Jsou téměř na chvostu ligového pelotonu. Existuje tak solidní šance, že Pasta v ofenzivě mlčet opět nebude.

To se dá říct i o dvojici Connor McDavid - Leon Draisaitl. Edmontonské komando vévodí ofenzivním statistikám NHL. Nyní Oilers vyzvou Ottawu. Kolik uvidíme branek? Vzájemná utkání nenudí. V osmi z posledních devíti zápasů mezi oběma soky padlo minimálně šest tref. Over by se mohl urodit také v Pittsburghu, kam dorazí hokejisté Montrealu. Zatímco Penguins bojují o postup do vyřazovací části, Canadiens sezonu prakticky už jen dohrávají.

Nad Caps se smráká

Tipér Patersdorf123 očekává triumf Rangers proti Washingtonu alespoň o dva góly: „Jezdci nedávno posílili, do týmu přišel Patrick Kane. Organizace si dělá zálusk na Stanley Cup. Na druhé straně Capitals mají pouze zhruba 7% šanci dostat se do play off. Nenachází se v ideálním rozpoložení. Na marodce je delší dobu Carlson a vyměněni byli Eller, Hathaway nebo Orlov,“ napsal sázkař v analýze s kurzem 2,15.

Necháte se inspirovat? Vsaďte si, sledujte všechny zápasy NHL exkluzivně na TV Tipsport a diskutujte o tipech v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.