bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Krásné gesto. Matthews chystá vydražit dres Marleaua z All-Star Game

28. ledna 2019, 16:20

Jan Šlapáček

Jeden z největších momentů při víkendové akci v San Jose přišel během dovednostních soutěží. Auston Matthews dal zavzpomínat na Patricka Marleaua a před střelbou na terče si sundal svůj dres, pod kterým měl trikot s jménem bývalého hráče Sharks.

A právě dres devětatřicetiletého útočníka se nyní chystá Matthews vydražit, získat za něj pořádný balík peněz a ten pak věnovat nadaci Leaf Foundation. Tedy tam, kde jsou peníze potřebné.

„Nechal jsem dres i podepsat kluky ze San Jose. Půjdeme ho dražit a uvidíme, kolik přispějeme," řekl ke svému činu Matthews, který naplánoval těsně před akcí s útočníkem Mitchellem Marnerem.

Amerického útočníka na ledě překvapila i odezva ze strany fanoušků Sharks, kteří tohle gesto hlasitě ocenili.

„Očekával jsem, že to vzbudí pozornost, ale že až takovou, to mě vůbec nenapadlo. Byl jsem ze střelby původně trošku nervózní, fanoušci mě toho ale zbavili. Byla to jen ukázka toho, jak moc pro tyhle lidi Patrick znamená" řekl na závěr.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.