bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Když se nedaří aneb Johnny Gaudreau zůstává daleko za očekáváním!

31. října 2023, 18:00

Viktor Pavlovec

Tohle asi čekal málokdo. Columbus má odehráno devět kol a do stejného počtu zápasů naskočila také jedna z největších hvězd Johnny Gaudreau. Jeden z kanonýrů však zůstává daleko za očekáváním a stále čeká na svou první trefu. K tomu všemu strádá i v počtu asistencí a zatím to nevypadá, že by navázal na předchozí výborné ročníky.

Pokud jste v této sezóně příliš nesledovali Columbus Blue Jackets, možná vás překvapí, že Johnny Gaudreau nepatří mezi lídry týmu v kanadském bodování. Kanonýr Columbusu prožívá bodovou krizi a stále po devíti utkáních čeká na premiérovou trefu v novém ročníku.

Gaudreau stihl nastřádat zatím jen čtyři body a všechny za asistence. Dva zapsal proti New York Rangers ve druhém zápase sezóny a po jednom proti Minnesotě Wild a Montrealu Canadiens.

Jedna z největších hvězd celku z Ohia putuje mezi první a druhou formací, jelikož hlavní trenér stále nemůže přijít na správné složení formací, které by přinášelo kýžené ovoce a mimo sestavu je hlavní hvězda Patrik Laine. Ten si přivodil nepříjemné zranění v zápase s Calgary.

S formacemi se opravdu dějí věci. Takový Jack Roslovic hrál ve čtvrté řadě a nyní se posunul do elitní lajny a hraje právě po boku Gaudreaua.

Gaudreau si je situace ohledně své formy vědom, ale je rád, že se týmu daří alespoň o trošku více než minulý rok, i když to ani teď rozhodně není žádná sláva a Columbus bude muset zabrat, aby to nedopadlo jako loni. Zatím je ovšem liga hodně vyrovnaná a předposlední místo ve Východní konferenci prozatím nic neznamená. Columbus táhnou dolů prohry v prodloužení, kde došlo ke ztrátám důležitých bodů.

„Jako tým jsme teď v lepším rozpoložení než v minulé sezóně, takže osobně bych řekl, že jsem raději v pozici kdy se mi nedaří, ale tým hraje lépe,“ řekl Gaudreau. „Samozřejmě se to budu snažit co nejdříve zlomit, abych týmu pomohl.“

Pascal Vincent svému svěřenci nadále důvěřuje a věří, že se jeho smůla časem zlomí.

„Myslím, že na střílení branek tolik netlačí a snaží se hrát, jak nejlépe umí. Je to zkušený hráč. Ví, že to přijde. Bude mít své šance.“

Modrokabátníci každopádně potřebují zabrat. Hlavní trenér hodně sahá do sestavy a nechává posadit různé hráče, aby tým nabudil. Proti rozjetému Dallasu to ovšem opět nevyšlo a Columbus zapsal čtvrtou porážku v řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.