bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Washington se pokusí obrat Bruins. V akci i Red Wings a Penguins

15. dubna 20:49

Jan Šlapáček

Úterní noc může hodně napovědět o tom, kdo postoupí ve Východní konferenci z posledního místa do play-off. Do akce půjdou Capitals, Red Wings i Penguins.

Všechny tři výše zmíněné týmy začnou hrát jednu hodinu po půlnoci. Washington bude čelit Bostonu, který ještě nemá jisté prvenství ve své divizi. Capitals nečeká nic lehkého, pokud si však chtějí zahrát o stříbrný pohár, budou si muset poradit.

Detroit čeká zápas s Montrealem. Na první pohled jsou domácí jasným favoritem a měli by tento zápas zvládnout, v NHL ale nikdy nic jednoduchého není. Debut v dresu Canadiens zažije Lane Hutson.

I Pittsburgh bude hrát před vlastními fanoušky. Do Pensylvánie míří hokejisté Nashvillu, kteří naopak ladí formu na vyřazovací boje. Predators jsou v letošním ročníku velice příjemným překvapením. Zhatí svému soupeři plány na play-off?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.