bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pittsburgh se pokusí zdolat Tampu. Boston se střetne s Floridou

6. dubna 18:34

Jan Šlapáček

Program od večera až do ranních hodin. Sobotní večer a posléze nedělní noc nám nabídnou spoustu hokejové zápasy. Na jaké zápasy se lze těšit?

Zřejmě největším lákadlem dnešního programu jsou dva zápasy, které začnou pro evropské fanoušky ve výhodný čas. Pittsburgh, bojující o play-off, se v 19:00 představí proti Tampě, která ještě nenápadně pokukuje po možnosti dostat se na třetí místo v Atlantické divizi.

Ve 21:30 začne souboj dvou nejlepších týmů ve výše zmíněně divizi. Boston si bude chtít pojistit první místo a bude chtít tento zápas bezpodmínečně zvládnout. Jaký výkon podá tentokrát Florida, jíž se v poslední době příliš nedaří?

Od 1:30 budou o body hrát i Islanders, kteří se aktuálně nachází na druhé divoké kartě ve Východní konferenci. V cestě za bodovým ziskem jim bude stát Nashville.

Program zápasů:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.