bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nashville přivítá na svém stadionu Boston, Vegas bude hostit Vancouver

2. dubna 19:00

Radim Sochor

Na dnešním programu je osm zápasů. Celý program odstartuje v 1:00 na třech stadionech, poslední zápas pak začne o tři hodiny později ve Vegas.

Prvním televizním zápasem (Nova Sport 1) je od 2:00 duel Nashvillu Predators a Bostonu Bruins. Nashville je momentálně na šestém místě Západní konference s devadesáti body a už to začíná vypadat, že si letos téměř jistě zahraje play-off. Nad devátým St. Louis má náskok šesti bodů a jednoho zápasu k dobru. Nyní však táhne dvouzápasovou šňůru porážek, když dostal 8 gólů od Arizony a 7 gólů od Colorada. Boston je na Východě třetí a už má play-off jisté. Bruins mají na svém kontě přes sto bodů, což se letos zatím podařilo pouze šesti týmům (Rangers, Stars, Hurricanes, Bruins, Canucks, Avalanche). Poslední vzájemný zápas dopadl lépe pro Boston, který v říjnu vyhrál 3:2.

Druhým televizním duelem bude na kanále Nova Sport 2 od 4:00 zápas mezi Vegas Golden Knights a Vancouverem Canucks. Vegas je na tom totožně jako Nashville, rovněž má na Západě 90 bodů a má na Blues náskok šesti bodů. Golden Knights z posledních pěti zápasů hned čtyřikrát zvítězili, k týmu se navíc těsně před play-off má připojit Tomáš Hertl, který už trénoval. 
Vancouver je na tom letos ještě lépe, Kosatky už dosáhly hranice sta bodů. Individuálně se daří především Millerovi, který se blíží rovněž ke hranici sta bodů. Tým se však může spolehnout i na defenzívu, neboť v letošním roce dostal pouze 197 gólů (méně už dostali pouze Winnipeg s Floridou). V minulém vzájemném zápase se z vítězství radoval Vancouver, který si z ledu Vegas odvezl vítězství 3:1.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.