bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Laukova první trefa v play-off! Český útočník mírnil prohru Bruins

11. května 8:05

Daniel Fekets

Boston v noci na sobotu podlehl Floridě 2:6. Jednu ze dvou tref Bruins měl na svědomí Jakub Lauko, asistenci si pak připsal David Pastrňák. Obránce Filip Hronek v duelu mezi Vancouverem a Edmontonem odehrál téměř 25 minut, jeho Canucks však v prodloužení padli.

Jakub Lauko (Boston Bruins)

Bylo to už 0:4 a Florida měla třetí utkání série pevně pod kontrolou, i tak Jakub Lauko na tento moment zřejmě nikdy nezapomene. Čtyřiadvacetiletý český křídelník totiž zaznamenal svou premiérovou kariérní trefu ve vyřazovací části NHL. Mezi kruhy si počkal na nabídku spoluhráče DeBruska a s přehledem zavěsil. 

 

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Boston Bruins - Florida Panthers 2:6

David Pastrňák (BOS) – 0+1, +1 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 21:09
Pavel Zacha (BOS) – 0+0, -1 účast, 1 střela na bránu, TM 2, čas na ledě 16:47
Jakub Lauko (BOS) – 1+0, +1 účast, 2 střely na bránu, TM 2, čas na ledě 10:17


Vancouver Canucks - Edmonton Oilers 3:4pp.

Filip Hronek (VAN) – 0+0, +1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 24:49

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.