bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dokáže si Washington zajistit play-off? Detroit čeká odveta s Montrealem

16. dubna 20:41

Jan Šlapáček

Budeme po středeční noci znát kompletní šestnáctku týmů postupujících do play-off? V nejvýhodnější pozici se nachází Washington, který čeká těžký zápas na ledě Philadelphie. Na zaváhání Capitals bude číhat Detroit, který musí uspět v Montrealu.

Oba klíčové zápasy dnešní noci začnou hodinu po půlnoci. Washington se po včerejší výhře nad Bostonem výrazně přiblížil k vyřazovacím bojů a k jistotě mu stačí jediné - vyhrát. Naději na postup má ale i dnešní soupeř. Flyers musí nutně vyhrát v základní hrací době a doufat v zaváhání Detroitu s Pittsburghem.

Red Wings svůj poslední duel v základní části odehrají v Montrealu, který po dramatickém obratu dokázali včera porazit 5:4. Detroit musí v tomto zápase k úplné jistotě postupu zvítězit a doufat, že Capitals nedokáží proti Flyers naplno bodovat.

Atraktivní zápas se odehraje i v Torontu, kam zamíří Florida. Tento souboj pravděpodobně uvidíme i v prvním kole play-off.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.