bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Terry nakonec našel společnou řeč s Ducks. Výsledkem je sedmiletá smlouva

2. srpna 2023, 19:30

Jan Šlapáček

Začínalo to pomalu vypadat, že o smlouvě mezi Troyem Terrym a Anaheimem bude muset rozhodnout nestranný soudce. Na poslední chvíli ale dokázaly obě strany najít společnou řeč.

Rozdíl mezi oběma tábory byl přitom hodně velký. Hráč si svých služeb před arbitráží cenil na 8 milionů dolarů, Ducks chtěli svého útočníka prodloužit za 4,5 milionů. Vše se nakonec vyřešilo tou nejlepší cestou.

Oba tábory nadále jednaly a přineslo to výsledek, ve který doufal každý fanoušek celku z Kalifornie. Soudce během dnešního dne o osudu Terryho rozhodovat nebude, protože nová smlouva je na světě i bez jeho pomoci.

Terry podepsal s Ducks sedmiletou smlouvu v hodnotě 49 milionů dolarů. Ročně tedy zatíží platový strop 7 miliony. Je tedy na první pohled jasné, kdo udělal při vyjednávání větší ústup. Autor jednašedesáti bodů z uplynulého ročníku si podobné ocenění za své výkony ale rozhodně zaslouží.

Anaheim si tak odškrtl ze svého seznamu jeden z největších úkolů. Nadále mu zbývá najít společnou řeč ještě s Jamiem Drysdalem a hlavně s Trevorem Zegrasem, oba jsou rovněž chráněnými volnými hráči. Jak budou vypadat jejich smlouvy?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.