bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Spekulace z NHL: Kam míří Pavelski, Pánik nebo Zuccarello?

1. července 2019, 14:30

Marek Hedbávný

Trh s volnými hráči se sice otevírá až v 18:00, zámořští novináři už ale vyštrachali spoustu informací. Není to ještě oficiální, insideři z NHL ale mají velmi spolehlivé zdroje.

Velké rošády se konají na brankářském postu. Veterán Mike Smith pravděpodobně posílí Edmonton, k Davidu Rittichovi do Calgary pak nejspíš přibude Cameron Talbot (2,5 milionu dolarů za rok).

Největší jména jsou ale v útoku.

Norský šikula Mats Zuccarello dostane luxusní pětiletou smlouvu od Minnesoty s průměrným ročním výdělkem šesti milionů dolarů.

Poprvé v kariéře NHL změní angažmá Joe Pavelski. Měl by posílit Dallas, který mu nabídl tříletý kontrakt za celkem 21 milionů dolarů. Pavelski přitom zanedlouho oslaví už 35. narozeniny.

Stars pravděpodobně posílí ještě jeden veterán: člen Triple Gold Clubu Corey Perry. Poté, co ho vykoupil ze smlouvy Anaheim, má podepsat v Dallasu jednoletý kontrakt za 1,5 milionu dolarů. 

V souvislosti s Mattem Duchenem se očekává, že přestoupí do Nashvillu. Platový strop by měl zatížit zhruba osmi miliony dolarů. 

Slovenský útočník Richard Pánik pravděpodobně zamíří do Washingtonu. Hovoří se o čtyřleté smlouvě za celkových 10 milionů dolarů.

Stále jasno ale není třeba o Artěmiji Panarinovi. Columbus mu prý na poslední chvíli nabídl osmiletý kontrakt s ročním platem přes 12 milionů dolarů. Bude to stačit na jeho setrvání? 

Prvního července v NHL zkrátka létají vzduchem miliony. 

A uzavírají se smlouvy, kterých pak kluby často litují. Co se přihodí letos?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.