bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Odměna za skvělou sezónu! Dunn se vyhnul arbitráži a vydělá balík

22. července 2023, 7:30

Jan Šlapáček

Pod velice vydařenou sezónu Seattlu se podepsal tučným písmem. Vince Dunn během uplynulého ročníku posunul svoji hru na novou úroveň a zařadil se k nejlepším hráčům týmu. Po zásluze byl odměněn a získal nový kontrakt.

Jednání o nové smlouvě neprobíhala jednoduše a o všem málem rozhodla až arbitráž, která byla naplánována na 24. července. Obě strany se nakonec dokázaly dohodnout a Dunn má o své nejbližší budoucnosti jasno.

Šestadvacetiletý obránce podepsal s Krakenem smlouvu na čtyři roky v hodnotě 29,4 milionů dolarů. Ročně se bude Seattlu do platového stropu započítávat 7,35 milionů. K těmto penězům pomohla Dunnovi hlavně minulá sezóna, ve které vstřelil 14 gólů a připsal si 50 asistencí, čímž překonal všechny své kariérní maxima.

„Myslím, že udělal dojem na každého, kdo celý rok sledoval naše zápasy, jsem z něj ohromen," chválil svého spoluhráče na konci ročníku Adam Larsson. „Navíc si stále myslím, že se má nadále kam posouvat. Letos povýšil svoji hru na všech úrovních," dodal jeden z nejzkušenějších hráčů v kádru Seattlu.

Se svým herním vývojem a budoucností je spokojen i sám Dunn. „Jsem spokojený s tím, kde se nyní nacházím. Chci být součástí této organizace po mnoho příštích let. Příchod sem byla nová kapitola v mé kariéře a jsem rád, že mi zde umožnili se rozvíjet nejen jako člověk, ale i jako hráč. Jsem opravdu šťastný za všechny příležitosti, které se mi zde naskytly."

Video: Vince Dunn je autorem prvního domácího gólu v historii Seattlu!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.