bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Mlha kolem Perryho. O poměr s rodinnou spoluhráče se nejednalo, potvrdil klub. Má jít o střet se zaměstnancem

29. listopadu 2023, 10:15

David Zlomek

Palčivou situaci s Coreyem Perrym využilo Chicago velmi razantně. Ukončilo s ním smlouvu, což na hráčově reputaci nikdy nepřidá. Oficiální důvody se sice neví, ale začínají se krystalizovat. Klub odmítl Perryho poměr s matkou Connora Bedarda, ESPN přišlo s jinou spekulací.

Generální manažer Chicaga Blackhawks Kyle Davidson v úterý uvedl, že během nedávného výjezdu bylo vedení informováno o možném pochybení Coreyho Perryho, což vedlo k internímu vyšetřování, které vyvrcholilo přerušením vazeb.

Ve svém původním prohlášení Blackhawks tvrdili, že se Perry dopustil chování, které označili za "nepřijatelné", a uvedli, že porušuje podmínky jeho smlouvy i interní pravidla týmu. 

Davidson uvedl, že NHL a NHLPA si byly vědomy toho, co se děje, a poznamenal, že šlo o pochybení na „pracovišti“. 

Davidson uvedl, že tým byl o obviněních poprvé informován minulý týden, když Blackhawks ve středu hráli v Columbusu.

Emily Kaplanová z ESPN píše, že den před zápasem došlo k incidentu, do kterého byl zapleten zaměstnanec týmu. Davidson dodal, že Perry byl okamžitě vyřazen, jakmile o tom byli Blackhawks informováni.

Otazníky kolem Perryho nepřítomnosti vedly v posledních dnech na sociálních sítích ke spekulacím, že se na samotném incidentu mohl podílet rodinný příslušník některého z hráčů Blackhawks. Psalo se zejména o tom, že zkušený útočník měl mít poměr s matkou Connora Bedarda.

Davidson se těmito zvěstmi zabýval ve svém úvodním prohlášení. Uvedl, že se incident netýkal žádného hráče ani jeho rodinného příslušníka.

"Cokoli, co naznačuje opak, nebo kdokoli, kdo naznačuje opak, je šíleně nepřesný a upřímně řečeno, je to nechutné," řekl Davidson.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.