bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Islanders čeká derby s Devils, Toronto bude o body bojovat v Carolině

24. března 16:52

Jan Šlapáček

I dnešní program NHL rozhodně nudit nebude. Hrát se bude v deseti arénách a do hry půjde mnoho týmů, které nutně potřebují bodovat. Jakých se dočkáme výsledků?

Všechno začne v 17:30 na ledě Washingtonu. Capitals mají aktuálně postup do vyřazovacích ve své moci, potřebují ale pravidelně bodovat. Dneska na celek z hlavního města USA nečeká nic lehkého, jelikož se střetne s Winnipegem, který naopak bojuje o první místo v Centrální divizi.

Ve 22:00 je na programu i jedno derby. Islanders přivítají ve své aréně New Jersey, pro které letošní ročník skončí podle všeho hodně brzy. Devils nedokáží pravidelně vyhrávat a na druhou divokou kartu ztrácí v tuhle chvíli hned šest bodů. Islanders jsou na tom o něco lépe, jejich ztráta je tříbodová.

Pořádný šlágr nás čeká o hodinu později v Carolině. Hurricanes se postaví proti Torontu, a tak se dá očekávat pořádná ofenzivní bitva. Který z týmů bude odcházet ze zápasu jako vítěz?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.