bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Buffalo hostí Winnipeg, Pittsburgh míří na edmontonský led

3. března 18:00

Daniel Fekets

V neděli večer a v pondělí ráno se v rámci kanadsko-americké NHL bude hrát šest zápasů. Program začne už po 19:00, poslední duel je na programu o osm hodin později.

Washington krátce po 19:00 přivítá na domácím ledě Arizonu. Kojoti minule vyhráli v Ottawě po delší odmlce, Capitals naopak otočili utkání proti Philadelphii. O dvě a půl hodiny později změří síly Los Angeles s New Jersey. Kings minule uspěli 5:1 ve Vancouveru, když byli maximálně efektivní, stačilo jim jen dvacet střel. Devils se naopak po prohře v Anaheimu zase zmenšila šance na postup do play-off. 

San Jose minule uhrálo cenný bod v Dallasu, tentokrát se Žraloci přesouvají do Minnesoty, která padla třikrát za sebou. Rovněž v 1:00 se začne hrát v Buffalu, který se těší na duel proti Winnipegu. Šavle naposledy nasázely sedm branek Vegas, Jets naopak parádně otočili duel v Carolině. 

Anaheim jde do utkání s Vancouverem se dvěma výhrami za sebou. Otázka je, zda dobrou formu potvrdí také proti silným Canucks. Celý program uzavře klání mezi Edmontonem a Pittsburghem, úvodní buly padne chvíli po 3:00. 

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.