bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bude Tyson Barrie vyměněn? Maple Leafs si vyslechli obchodní nabídky

17. listopadu 2019, 5:13

Jiří Sameš

Obránce Tyson Barrie by mohl opustit Toronto Maple Leafs, v posledních dnech se v zámoří dost spekuluje o jeho možné výměně. Informoval o tom uznávaný reportér Sportsnetu Elliotte Friedman, přičemž zmínil rovněž, že Maple Leafs už obdrželi několik obchodních nabídek.

„Barrie nepožádal o výměnu, nicméně, myslím si, že je tam vzájemné pochopení, že věci nefungují,“ řekl Friedman v sobotu, během pořadu Hockey Night in Canada, segmentu Saturday Headlines.

Toronto získalo Tysona Barrieho 1. července spolu s útočníkem Alexanderem Kerfootem od Colorado Avalanche, výměnou za útočníka Nazema Kadriho. Obchod zahrnoval také obránce Calleho Roséna a volby v draftu.

Barriemu vyprší po skončení sezony čtyřletá smlouva na celkem 22 milionů dolarů, podepsaná 31. července 2016 s Avalanche, přičemž se následně může stát neomezeně volným hráčem.

Friedman jinak uvedl ještě, že Maple Leafs výměnu hokejisty (zatím) odmítli.

Barrie, osmadvacetiletý Kanaďan, v sezoně 2019-2020 měl zatím za 22 zápasů šest asistencí a zapsal tak celkem šest kanadských bodů. 

Doposud tedy neskóroval, v minulém období přitom vstřelil 14 gólů, čímž vyrovnal své kariérní maximum ze sezony 2017-2018.

Hokejisté Toronta v noci na neděli odstartovali dlouhý šestizápasový trip na ledě Pittsburgh Penguins a prohráli zde vysoko 1:6. Jednalo se o jejich pátou prohru po sobě.

V tabulce Východní konference jsou nyní na desátém místě (bilance 9-9-4). Příští duel sehrají v noci na středu, zavítají na hřiště Vegas Golden Knights.

Čtěte také:
Moment dne: Milník pro Stevena Stamkose, vstřelil svůj 400. gól v NHL
Penguins jsou ochotni vyměnit gólmana, půjde DeSmith nebo Jarry?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.