bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V noci se utkají favorité a outsideři! Rangers poctí Lundqvista před zápasem s Minnesotou

28. ledna 2022, 20:01

Lukáš Mihal

Dneska v noci nás čeká mimořádná událost. Rangers vyvěsí dres legendárního Henrika Lundqvista, který sice Jezdce ke Stanley Cupu nedotáhl, ale neodmyslitelně patří k tomuto klubu. Jinak nás čekají souboje favoritů a outsiderů, Colorado hostí Chicago a Arizona se na svém ledě utká s Bostonem.

Všichni fanoušci Rangers a zejména Henrika Lundqvista, nastavujte budíky na dvě ráno! Před zápasem s Minnesotou na strop Madison Square Garden zamíří dres s číslem 30, který tak poctí celoživotní výkony Henrika Lundqvista. Samotný zápas navíc může být hodně zajímavý, protože oba celky patří mezi špičku ve svých konferencích. O něco lepší formu má však Minnesota, která bude mírným favoritem.

Chicago naposledy zvládlo divokou přestřelku s Detroitem, ale dnes ho čeká mnohem těžší úkol. Colorado osm duelů v řadě neprohrálo a šanci nedává ani papírově silnějším celkům. Možná se ale projeví absence Nathana MacKinnona, který poslední utkání s Bostonem nedohrál. Dnes by však mohl nastoupit Pavel Francouz, který zaznamenal dvě nuly v řadě. Přidá i třetí?

Souboj skvěle chytajícího českého gólmana a nejproduktivnějšího českého hráče budeme moci sledovat v Arizoně. Coyotes však nezažívají šťastné období, protože v posledních třech duelech inkasovali sedmnáct branek a všechny zápasy prohráli. Bruins jsou na tom o něco lépe, ale také to není optimální, prohráli dvakrát za sebou. David Pastrňák však bodově nezahálí a bude chtít přidat další body.

Zajímavý souboj bude k vidění také v Dallasu. Ten zažívá poslední dobou obrození a dává najevo, že ještě bude bojovat o play off. Díky čtyřem výhrám v řadě se vyšvihl na deváté místo Západní konference, navíc má stejný počet bodů jako osmé Calgary. Washington je však jiná pohádka. Caps marně hledají ztracenou formu a z předních příček se propadli až na sedmou pozici v konferenci. Alexandr Ovečkin navíc nebodoval dva zápasy za sebou, z čehož vyplývá, že Capitals potřebují výrazný přínos svého kapitána, jinak nevyhrávají.

Kompletní program

01:00 Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings

02:00 New York Rangers – Minnesota Wild

02:30 Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche

03:00 Arizona Coyotes – Boston Bruins

03:00 Dallas Stars – Washington Capitals

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.