bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Toronto loví české hráče. Po Mrázkovi s Kämpfem oblékne dres Maple Leafs i Kaše

31. července 2021, 2:35

Jan Šlapáček

Minulým ročníkem se Ondřej Kaše doslova protrápil, když kvůli zdravotním problémům zvládl za Boston odehrát pouhé tři zápasy. Po sezóně pak od klubu neobdržel kvalifikační nabídku a stal se nechráněným volným hráčem. Nyní si našel nové působiště!

Podpis nového kontraktu přišel třetí den po otevření trhu s volnými hráči. Kaše svoji budoucnost spojil s organizací Maple Leafs, které se upsal na příští ročník s výdělkem 1,25 milionů dolarů.

Peněžně si oproti minulému kontraktu pohoršil, nicméně ve velmi silném týmu Toronta bude mít opět šanci ukázat, že patří poměrně k produktivním hráčům. Základem všeho ale bude, aby se pětadvacetiletému útočníkovi vyhýbala zranění.

Kašeho bodovým maximem v základní části je osmatřiceti bodů, které získal ještě v dresu Anaheimu v ročníku 2017/2018. Tuto metu by u Maple Leafs mohl klidně překonat.

V Torontu se Kaše po letech setká v kabině i se svým kamarádem Davidem Kämpfem, se kterým hokejově vyrůstal v Chomutově. Oba totiž patří k letním posilám kanadského celku. Jako třetího do party k sobě budou mít Petra Mrázka.

Vypadá to, že se v Torontu začíná tvořit česká kolonie...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.