bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Střelec Toffoli se trefil při debutu za Flames! Většinou dává góly mně, smál se Markström

16. února 2022, 12:00

Vojtěch Balon

Útočník Tyler Toffoli se v novém působišti uvedl nejlepším možným způsobem. Den poté, co byl vytrejdován z beznadějně posledního Montrealu do ambiciózního Calgary, se zkušený křídelník trefil při svém debutu za Flames a pomohl týmu k jasné výhře 6:2 nad Columbusem.

Toffoli nešel úplně do neznáma, pod současným trenérem Flames Darrylem Sutterem totiž rodák ze Scarborough začal svou profesionální kariéru v Los Angeles a s Kings v roce 2014 společně dokráčeli až ke Stanleyově poháru.

Kanadský forvard navíc v juniorce sdílel pokoj se Seanem Monahanem a s dalšími hráči se potkal při minulých působištích: s Trevorem Lewisem, Milanem Lucicem a Bradem Richardsonem hrál Tyler Toffoli v Los Angeles, s Jacobem Markströmem a Chrisem Tanevem později ve Vancouveru.

"Okamžitě tam byla znát chemie, myslím, že k nám perfektně zapadne," měl radost z příchod svého kamaráda Milan Lucic.

Spokojený byl po trejdu i trenér Sutter. "Zastávám názor, že čím dříve před uzávěrkou přestupů někoho přivedete, tím lépe. Pokud někoho získáte 40 dní před koncem sezóny, často si to ani nestihne sednout." 

Zatím se však zdá, že toto nebude Toffoliho případ. Jak již bylo řečeno, devětadvacetiletý útočník se trefil hned při svém debutu!

"Jsme z jeho příchodu nadšení, všichni dobře víme, jak dobrým hráčem je," zářil spokojeností brankář Markström. "A já mám obzvlášť radost, protože většinou dával góly proti mě," dodal s nadsázkou.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.