bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Sobotní program nabídne brzký zápas i šlágr na Floridě

28. ledna 2023, 19:20

David Zlomek

V sobotu se opět rozjede nabitý program NHL. Brzký zápas se sice odehraje jenom jeden, nicméně noc bude pořádně bohatá. Do očí bijící je například šlágr na Floridě nebo zajímavý souboj Minnesoty s Buffalem.

Celý program ovšem otevře Colorado, které doma od devíti hodin přivítá St. Louis. Motivace domácích je jasná, a sice odčinit předchozí blamáž s Anaheimem. Blues se zase marně snaží doběhnout týmy v play off.

Ve velmi zajímavém souboji se střetnou Florida a Boston. Bruins po delší době zase zažili hořkost porážky, Florida kouše už tři za sebou – navíc dostává poměrně dost branek.

A co dál? Vybere si téměř každý. Ze zápasů, které se hrají od jedné hodiny, vybíráme třeba Tampu Bay proti Los Angeles. Zápasy mezi týmy z jiných konferencí jsou vždy zajímavé. Blesky v poslední době hrají spolehlivě, nicméně LA už několikrát ukázalo, že není třeba ho podceňovat. 

Od tří hodin přivítá doma Minnesota se skvěle hrajícím Buffalem. To vyhrálo pět utkání za sebou a rázem je dva bodíky za play off. Minnesota se v poslední době velmi trápí, tři prohry ze čtyř zápasů neznačí nic dobrého. 

Do rolí favoritů jsou pasovány dva týmy ze západního pobřeží. Edmonton doma hostí Chicago, ale Oilers už několikrát dokázali, že jsou schopni vybouchnout naprosto s každým, v posledních dnech třeba s Columbusem. 

Právě Blue Jackets zajíždějí do Seattlu, který po návratu z rekordního tripu poněkud tápe. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.