bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pět zápasů NHL: Tučňáci před půlnocí a dominující Panthers proti Krakenům

23. ledna 2022, 17:58

Jakub Mahr

V devatenáct hodin odstartuje první duel dalšího hracího dne mezi Pittsburghem a Winnipegem, od půlnoci dále se pak můžete těšit na Voráčkův Columbus, nebo Floridu s Radko Gudasem.

Náročný program se možná na Winnipegu negativně odráží, druhým mínusem pro tým může být dlouhá šňůra venkovních duelů. Z posledních pěti zvítězili jen jednou, a to proti Detroitu. V sobotním představení v Bostonu padli 2:3, i díky dalšímu zapsanému gólu Davida Pastrňáka. Naopak Pittsburgh je ve skvělé formě! Od pátého prosince minulého roku prohrál jen dvakrát, a tak není divu, že se tlačí na vrchol tabulky východní konference. Za zmínku určitě stojí i sobotní zápas v Columbusu, kde se ve skvělém světle ukázal Crosby, který nastřílel Blue Jackets hattrick.

Columbus si brousí zuby na trápící se Senátory. Ti prohráli už třikrát za sebou. Blue Jackets si zajisté budou chtít spravit chuť po domácím neúspěchu proti Pittsburghu. Šanci na reparát budou mít znovu v domácím zázemí.

Ďáblové z New Jersey zapsali v noční jedenáctigólové přestřelce zapsali plný počet bodů. Do střelecké listiny se zapsal i Pavel Zacha. Devils tak přerušili řadu tří porážek. Za stejným cílem bude mířit i Los Angeles, tomu dělá problém počet inkasovaných branek, vždy totiž v posledních třech duelech prohrálo o dva a více gólů.

Florida jede na vlně úspěchu, aktuálně s náskokem dvou zápasů na Tampu Bay vévodí tabulce východní konference. Naopak Seattle je na předposledním místě konference západní. Od 7.12. vyhráli Krakeni jen třikrát. Gudasova Florida má skvělou formu, kterou předvádí na většině stadionů.

Noční program uzavře souboj Vancouveru a St. Louis. Hosté kosí jednoho soupeře za druhým, a tak mohou být v dobrém rozpoložení. Vancouver po dvou výhrách narazil doma na Floridu, a tak bud chtít znovu vyrazit na lov za vítězstvím.

Kompletní program

19:00 Pittsburgh Penguins – Winnipeg Jets

00:00 Columbus Blue Jackets – Ottawa Senators

01:00 New Jersey Devils – Los Angeles Kings

03:00 Seattle Kraken – Florida Panthers

04:00 Vancouver Canucks – St. Louis Blues

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.