bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Od Wrexhamu k Ottawě? Herec Ryan Reynolds plánuje koupit Senators

14. února 2023, 16:00

Jan Spurný

Hollywoodský herec Ryan Reynolds se připojí k Remington Group, developerské společnosti sídlící v Torontu, a společně se pokusí o koupi Senators. S takovou informací přišel novinář z deníku Ottawa Sun Bruce Garrioch.

Šestačtyřicetiletý Reynolds by se měl stát součástí skupiny, která chystá konkrétní nabídku na odkup kanadského klubu a v plánu má také výstavbu nového stadionu.

Podle Garrioche celou akci inicioval prezident Remington Group Christopher Bratty společně s několika dalšími partnery. Hlavní tváří marketingu a klubu celkově by se měl stát právě Reynolds. Kanadský herec by měl také právo rozhodovat o důležitých krocích Senators.

Pro představitele filmového Deadpoola by nešlo o novou roli. Spolu s hereckým kolegou Robem McElhenneym totiž vlastní velšský tým Wrexham AFC. O převzetí jednoho z nejstarších fotbalových klubů světa dokonce vznikl seriál Welcome to Wrexham.

Pokud nově vzniklé uskupení Senátory opravdu koupí, má Remington Group v plánu natočit podobnou dokumentární sérii, která by navíc mohla mapovat i vznik nového stadionu. Developerská skupina chce Ottawu vrátit na výsluní a netají se ambicemi na zisk Stanley Cupu.

Reynolds s partnery ale není zdaleka jediným zájemcem o Senators. Do boje o odkup dnes již tradičního hokejového celku se totiž přihlásilo více než 15 skupin. Očekává se, že finální částka přesáhne 800 milionů dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.