bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Debutují další mužstva, Seattle čeká druhé utkání. Co česká stopa?

14. října 2021, 21:04

Matěj Hodoval

Srdce hokejového fanouška plesá, National Hockey League se pomalu ale jistě rozjíždí. Na programu je už třetí hrací den, do akce se poprvé v rámci tohoto ročníku dostanou další mužstva. Koho čeká letošní premiéra?

Otevřít zápasové konto nového ročníku se chystá hned jedenáct mužstev, jmenovitě jde o Buffalo, Ottawa, Florida, Dallas, Carolina, Columbus, Arizona, Detroit, Islanders, Nashville a Los Angeles.

Výraznou českou stopu lze očekávat v utkání Detroitu s Tampou. Na soupisce Detroitu jsou připraveni Filipové Hronek se Zadinou, naopak mimo hru je dlouhodobě zraněný útočník Jakub Vrána. Na druhé straně budou připraveni Ondřej Palát, Jan Rutta či slovenský zadák Erik Černák.

A Lightning budou mít co napravovat. Vstup do sezony se totiž svěřencům trenéra Coopera nevydařil, obhájce překvapivě padl s Pittsburghem a nepovedený večer prožil také gólman Andrej Vasilevskij, jenž nemůže mít čisté svědomí po některých brankách Penguins.

První ostrý start od návratu do Columbusu čeká na Jakuba Voráčka. Český reprezentant se po letech strávených ve Philadelphii vrátil tam, kde jeho zámořská cesta začala a v duelu s Arizonou, kde nastupují krajánci Dmitrij Jaškin s Karlem Vejmelkou.

Druhé utkání v historii čeká na Kraken. Seattle na úvod nestačil na Vegas, nyní ale mají další šanci na ukořistění svého premiérového vítězství, od 02:00 středoevropského času se představí na ledě Nashvillu. 

01:00 Buffalo Sabres – Montreal Canadiens

01:00 Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs

01:00 Florida Panthers – Pittsburgh Penguins

01:00 Carolina Hurricanes – New York Islanders

01:00 Columbus Blue Jacckets – Arizona Coyotes

01:10 New York Rangers – Dallas Stars

01:30 Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning

02:00 Nashville Predators – Seattle Kraken

04:30 Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.