bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boston přivedl Ullmarka a vyměnil Vladaře. Koho Bruins ještě získali?

29. července 2021, 2:00

Jan Šlapáček

Zajímavý den zažila i organizace Bostonu Bruins, která byla při otevření trhu s volnými hráči hodně aktivní a získala do svých řad pár nových a zajímavých jmen. Tu nejzásadnější změnu však odnesl Dan Vladař, který byl vyměněn do Calgary.

Vedení Bostonu bylo během středečního dne velice aktivní a dokázalo posílit na všech frontách. Nejvíce diskutovaným tahem se bezpochyby stal podpis Linuse Ullmarka, který se Bruins upsal na následující čtyři sezóny s průměrným ročním platem ve výši pěti milionů dolarů.

Podle výše smlouvy se dá předpokládat, že dny Tuukky Raska jsou v Bostonu pravděpodobně sečteny. A nekončí jenom on. Krátce po oznámení Ullmarka přišla na svět i druhá zpráva a to ta, že byl Dan Vladař za volbu ve třetím kole draftu 2022 vyměněn do Calgary. Brankoviště Bruins by tedy mělo alespoň v následujícím ročníku patřit dvojici Ullmark - Swayman.

Jak však bylo zmíněno výše, tak Boston posiloval i v obraně a útoku. Zadní řady nově vyztuží Derek Forbort a na nové smlouvě se domluvil i Mike Reilly, který do kabiny Medvědů přišel při poslední uzávěrce přestupů.

Nejvíce změn nastalo u Bruins v útoku. Nejdříve byl oznámen podpis Erika Hauly, který se upsal na dva roky za 4,75 milionů dolarů. Krátce na to získal novou smlouvu v NHL Tomáš Nosek, který podepsal na dva roky s průměrným ročním výdělkem 1,75 milionů dolarů.

Nejznámější jméno ze všech posil bylo oznámeno až na konec. Dres Bostonu bude v následujících dvou letech oblékat i Nick Foligno, který v Columbusu plnil v minulých letech roli kapitána a v uplynulém play-off se marně pokoušel s Torontem uspět v play-off.

Vypadá to, že finální sestava Bruins se rýsuje a naskytuje se prostor pro jedinou otázku - Co bude s Davidem Krejčím? Podle zámořských novinářů jednání probíhají.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.