bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

St. Louis se pokusí stáhnout Vegas, které hraje v Edmontonu. Vancouver hostí Arizonu

10. dubna 21:00

Daniel Fekets

Základní část NHL míří do svého finiše. Zdá se, že boj o play-off ve Východní konferenci bude zamotaný až do konce, ale také v Západní konferenci je o co hrát. Los Angeles ani Vegas ještě jistý postup mezi šestnáctku nejlepších nemají, sesadit z divoké karty je tak může St. Louis, které v noci na čtvrtek přivítá předposlední Chicago.

St. Louis stále ještě boj o postup do play-off nevzdává, ačkoliv na Vegas Golden Knights ztrácí čtyři zápasy před koncem základní části pět bodů. „Povinné“ dva body by si ale Blues měli připsat doma proti Chicagu, které je v celé soutěži druhé nejhorší. Naváže St. Louis na poslední výhru na ledě Anaheimu?

Právě největší konkurent St. Louis z Vegas bude mít o poznání těžšího soupeře. Podívá se do Edmontonu, který ale pravděpodobně nastoupí bez svého kapitána Connora McDavida. Rytíři v posledních dvou zápasech padli, nepomohla jim ale premiéra českého útočníka Tomáše Hertla v jejich dresu. 

Velkým favoritem bude v dalším utkání Vancouver, který ve své aréně přivítá Arizonu. Kojoti mají za sebou zápas v Seattlu, kdy soupeře sice jasně přestříleli, stejně ovšem prohráli vysoko 0:5. Vancouver v případě vítězství může stáhnout náskok Dallasu na čele Západní konference na tři body. 

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.