bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL pokračuje. Šesťorkin je zpět, vrátí se Canucks ve formě?

29. prosince 2021, 20:22

Matěj Hodoval

Byť se v tomto termínu původně mělo hrát jedenáct zápasů, koronavirus umožní jen šest z nich. A na co se můžeme v noci ze středy na čtvrtek těšit? Vancouver bude usilovat o prodloužení vítězné šňůry na ledě Anaheimu, návrat pak hlásí jeden z letošních aspirantů na Vezinovu trofej.

Program začne hodinu po půlnoci. První zápasy po návratu nabídly pořádnou porci gólů, bude tomu tak i tuto noc?

Buffalo trápí před duelem s New Jersey marodka, další hráči jsou na covidové listině, a tak Sabres dají šanci novým tvářím. Svou premiéru v dresu Šavlí si odbydou Alex Tuch a Peyton Krebs, kteří byli součástí výměny za Eichela. Vůbec první start v National Hockey League s největší pravděpodobností čeká na talentovaného Němce Johna-Jasona Peterku.

„Všichni kluci vtipkovali, když JJ ráno prošel dveřmi. Ačkoliv měl roušku, stejně jste mohli vidět jeho úsměv,“ vypráví asistent trenéra Matt Elis. „Byl jsem nadšený už z tréninkového kempu. Teď jsem super šťastný, že jsem zpátky,“ culí se Peterka.

Úsměv na tváři mohou mít i příznivci newyorských Jezdců. Rangers totiž očekávají proti Floridě obrovskou posilu do branky, po zranění v dolní části těla by se měl mezi tři tyče vrátit Igor Šesťorkin. Naopak Alexandar Georgiev zápas zmešká kvůli koronaviru.

Panthers budou usilovat o přerušení třízápasové série proher. Pomoct k tomu by měli i navrátilci Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau či Maxim Mamin. Především přítomnost prvních dvou jmen je pro Cats velkou vzpruhou.

Šestici duelů uzavře bitva ve 4:30 středoevropského času, kdy anaheimští Kačeři přivítají na ledě Honda Center Vancouver. Canucks od příchodu trenéra Bruce Boudreaua nepocítili pocit porážky a proti Ducks budou pomýšlet už na sedmou výhru v řadě.

Kompletní program

01:00 Buffalo Sabres – New Jersey Devils

01:00 Florida Panthers – New York Rangers

01:00 Washington Capitals – Nashville Predators

02:30 St. Louis Blues – Edmonton Oilers

04:00 Seattle Kraken – Philadelphia Flyers

04:30 Anaheim Ducks – Vancouver Canucks

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.