bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Meierova show! Útočník Sharks nastřílel pět gólů ve dvou třetinách

17. ledna 2022, 23:53

Matěj Hodoval

Derby o Kalifornii si ukradl pětadvacetiletý Švýcar pro sebe. Timo Meier nastřílel rivalovi z Los Angeles pět branek v rozmezí dvou třetin a přepsal tak hokejové dějiny San Jose. K tomuto počinu mu pomohl i český spoluhráč Tomáš Hertl.

Vstřelený hattrick potěší jistě každého hráče. Jenže útočník Žraloků Timo Meier neměl dost ani po třech vstřelených gólech, které stihl v úvodním dějství zápasu proti Los Angeles. Ve druhé třetině totiž přidal další dvě branky a stal se prvním hráčem v historii klubu, kterému se takový kousek povedl. 

Daří se ale i dalším, hned čtyři asistence posbíral český forvard Tomáš Hertl, jenž byl u tří branek švýcarského hrdiny.

Aktualizováno: San Jose porazilo Krále z Los Angeles 6:2.

Meierův hattrick v první třetině

Čtvrtý zásah Švýcara

Pátá trefa

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.