bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kučerov proti Matthewsovi! Pokoří hvězdy magická čísla? V akci bude i Arizona

17. dubna 20:35

Daniel Fekets

V předchozích dvou prvních kolech bojů o Stanley Cup se spolu utkaly celky Toronta a Tampy. Letos sice minimálně v prvním kole na sebe s určitostí nenarazí, střetnou se však v posledním zápase základní části, ve kterém půjde domácímu Nikitu Kučerovovi o dosažení sté asistence v sezoně, zatímco torontský Auston Matthews bude útočit na sedmdesátý gól. Do akce půjde také Arizona, která s největší pravděpodobností proti Edmontonu odehraje své poslední utkání v kanadsko-americké NHL.

Islanders si díky povedené závěrečné fázi základní části zajistili postup do play-off. Naopak Pittsburghu ani drtivý finiš nestačil a Tučňáci se tak s tímto ročníkem rozloučí právě v New Yorku. Ostrované se už budou chystat na vyřazovací část, ve které je znovu čeká Carolina. 

Krátce po 1:00 začne souboj dvou celků, které play-off nemine. Domácí Tampa se chystá na sérii proti Floridě, zatímco Toronto se střetne s Bostonem. O motivaci ale budou mít postaráno dvě velké hvězdy. Nikita Kučerov by rád uhájil pozici nejproduktivnějšího hráče celé soutěže, zároveň si může připsat stou asistenci v tomto ročníku. Auston Matthews naopak bude atakovat sedmdesátou vstřelenou branku v sezoně. 

Dallas už je jistým vítězem Centrální divize, svou pozornost tak směřuje k play-off. Do cesty se mu v posledním utkání základní části postaví St. Louis, které se v bojích o Stanley Cup neukáže. Program uzavře zápas mezi Arizonou a Edmontonem, s největší pravděpodobností půjde o poslední utkání Coyotes v NHL. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.