bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Další pán na holení. Okposo si tentokrát vychutnal Fleuryho

22. listopadu 2014, 7:15

Martin Zíta

Kyle Okposo se v posledních dnech ukazuje jako specialista na samostatné nájezdy. Tentokrát v rozstřelu poslal mimo hru Fleuryho z Pittsburghu a vystřelil Islanders další dva body do tabulky.

Kyle Okposo (New York Islanders)

Kyle Okposo patří mezi nejdůležitější hráče Ostrovanů z New Yorku a pokud mu vydrží současná forma, bude znovu atakovat metu 70 kanadských bodů v sezoně. Americký útočník ovládá ale i jednu dovednost, která vliv na tabulku produktivitu nemá  samostatné nájezdy.

Není to tak dlouho, sedm dní, kdy si to ověřil Roberto Luongo z Floridy, který se na brankovišti rozplácl a jen sledoval, jak Okposo posílá kotouč do prázdné branky. Tentokrát na šikovné ruce rodáka ze St. Paul doplatil Tučňák Marc-André Fleury.

Ten se sice roztáhl takřka přes celé brankoviště, ale Okposova klička byla zkrátka rychlejší než gólmanovy betony. Islanders se tak radovali z další výhry, sedmé z posledních deseti zápasů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.