bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tak jsem tady. Shaw se Montrealu představil tvrdým atakem a hecováním při rvačce

28. září 2016, 12:00

Martin Zíta

Andrew Shaw rozhodně nemá pověst poslušného chlapíka, který si své minuty na ledě jen tak odkouží. V noci to ukázal v novém dresu.

Andrew Shaw toho v NHL stihl už poměrně hodně. Dvakrát s Chicagem vyhrál Stanley Cup, světu se ukázal jako nesmlouvavý dříč, který navíc zvládá nasázet i dvacet gólů za sezonu. Svým přístupem ke hře si získal mnoho příznivců, ale také mnoho odpůrců. Jejich řady se navíc rozšířily po ještě poměrně čerstvé aféře s homofóbní urážkou sudího.

Dny kanadského útočníka v dresu Blackhawks jsou ale již minulostí. Od letošní sezony obléká Shaw dres Montrealu Canadiens a novým fanouškům se v domácím přípravném zápase ukázal se vším, co jej provází.

Na konci druhé třetiny tvrdě atakoval Connora Hobbse z Washingtonu a poslal jej čelem na mantinel, což neušlo pozornosti dalším hráčům Caps. Shaw tak musel shodit rukavice, postavil se mu českému fanouškovi dobře známý Australan Nathan Walker. Bitka to nebyla obyčejná, Shaw si během ní udělal čas na vyhecování publika.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.