bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Přehled Čechů a Slováků: Sobotka si užívá postup, Hanzal s Plekancem a Hertlem končí

23. dubna 2017, 8:20

Martin Zíta

V prodloužení pátého utkání mezi Minnesotou a St. Louis přihrál Vladimír Sobotka mezi kruhy Magnusu Pääjärvimu a švédský útočník zamířil přesně pod horní tyč. Blues si tak mohli užívat postup do dalšího kola play-off, ostatní čeští hráči takové štěstí za mořem letos neměli.

Hned pro tři české hráče skončila v noci na neděli, či v sobotu večer, sezona v nejlepší hokejové lize světa. Martin Hanzal, Tomáš Plekanec a Tomáš Hertl. Jejich týmy na své soupeře nestačily a v play-off se jejich sen o Stanley Cupu zastavil v prvním kole.

Naopak Vladimír Sobotka si návrat do NHL užívá se vším všudy. St. Louis přešlo přes Minnesotu a Sobotka v rozhodujícím duelu přispěl jednou asistencí. V pěti zápasech prvního kola play-off nasbíral velmi slušné tři body (1+2).

Postup do další fáze si užívá také slovenský obránce Andrej Sekera, který hájí barvy Edmontonu. Sekera pomohl ukončit sezonu Hertlovu San Jose a minimálně další čtyři zápasy si bude užívat podporu oranžové masy fanoušků.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Minnesota Wild – St. Louis Blues 3:4pp

Martin Hanzal (MNS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:37
Vladimír Sobotka (STL) 0+1, 0 střel, čas na ledě 17:20


NY Rangers – Montreal Canadiens 3:1

Tomáš Plekanec (MTL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:32


San Jose Sharks – Edmonton Oilers 1:3

Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:39
Andrej Sekera (EDM) 0+1, 1 střela, čas na ledě 21:14

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.