bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nashville přivítá oblíbeného soka, Florida s Bostonem bojují na dálku o osmičku

26. února 2017, 18:30

Michal Sobotka

Osm výher v řadě nad stejným soupeřem značí, že na něj umíte zahrát. Nashville by tak proti Edmontonu měl čekat povinný bodový zisk. Boston a Floridu čeká na dálku souboj o vstup do první osmičky ve Východní konferenci.

18:30 Dallas Stars – Boston Bruins

Do dopoledního zápasu v Dallasu jdou oba celky v poměrně slušné formě. Dallas v domácím prostředí uspěl už třikrát po sobě, Boston zase vyhrál čtyři z posledních pěti zápasů. Hosté navíc tři z těchto utkání sehráli venku, dnes je čeká poslední. Proti týmům z opačné konference se však Bruins až tak nedaří. Z dvaceti duelů vyhráli polovinu.

21:00 Carolina Hurricanes – Calgary Flames

Calgary sice čeká pátý duel na cestách, jenže jejich výkonnost s venkovními zápasy a blížícím se koncem základní části roste. Od výprasku od Arizony bodovalo Calgary ve všech pěti dalších zápasech a uhrálo 9 z 10 možných bodů. Naopak Carolina se poměrně trápí. Naposledy sice porazila Ottawu, ale čtyřikrát předtím nevyhrála a z toho tři mače sehrála doma. Ani v jednom nedala víc než jeden gól.

23:00 Nashville Predators – Edmonton Oilers

Predators sice včera hráli, ale z dlouhodobého hlediska si nemohli přát lepšího soupeře. Edmonton proti Nashvillu prohrál osm zápasů v řadě. Dva z nich se odehrály v letošní sezoně. Poslední triumf Oilers na dnešním sokem se datuje k březnu 2014. V neděli se spolu oba celky potkají naposledy, tedy alespoň v rámci základní části.

23:00 New York Rangers – Columbus Blue Jackets

Oba celky čeká druhý zápas ve dvou dnech a vstoupí do něj s výhrou v zádech. Rangers zvládli boj na ledě New Jersey, zatímco Columbus si v domácím prostředí snadno poradil s Islanders. Navíc nechal odpočívat brankáře Bobrovského, ovšem to samé platí o domácích, kteří včera dali volno Lundqvistovi. Předchozí čtyři střetnutí v sezoně nabídly poměrně slušné gólové hody. Nejméně branek padlo při posledním setkání v Columbusu – 5.

01:30 Chicago Blackhawks – St. Louis Blues

Také mezi Chicagem a St. Louis je to na zápasy v letošním ročníku 2-2. Současná forma hovoří více ve prospěch domácího mančaftu. Blackhawks vyhráli třikrát po sobě, z toho dvakrát venku. Navíc jim začala fungovat ofenziva. V těchto třech zápasech dali pokaždé minimálně pět branek. Naopak Blues se dostali do menšího útlumu, když v posledních dvou zápasech prohráli s Buffalem a Floridou.

01:30 Florida Panthers – Ottawa Senators

Florida venku drtila jednoho soupeře za druhým, ale jakmile se vrátila domů, přišel znovu útrum. Před vlastními fanoušky nevyzráli Panthers nejdřív na Edmonton a po něm také na Calgary. Ottawa se radovala ze tří výher v pěti předešlých zápasech. Naposledy ale vyšla střelecky naprázdno na ledě Caroliny. S Floridou dvakrát ze tří pokusů v ročníku prohrála. Jejich poslední měření sil přineslo v BB&T Center výhru domácích 6:5.

02:30 Arizona Coyotes – Buffalo Sabres

Asi nejméně lákavě zní poslední noční souboj, který svede dohromady Arizonu s Buffalem. Sabres ve čtyřech posledních zápasech s Coyotes bodovali, z toho třikrát byli vítězní. Ani jeden mančaft ale nemá formu, kterou by se mohl chlubit. Oba týmy padly ve dvou zápasech v řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.