bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kontroverzní Cherry se pustil do Kessela. Tohle by žádný Kanaďan neudělal, rýpl si

26. května 2017, 17:30

Vojtěch Balon

Bývalý trenér a současný televizní komentátor Don Cherry je kromě výstředních obleků známý nenávistí všeho nekanadského. Před pár lety se o tom po parádním čtyřgólovém vystoupení přesvědčil český útočník Tomáš Hertl, nyní se stal trnem v Cherryho oku Američan Phil Kessel.

Střelec Pittsburghu Penguins totiž vypustil část rozbruslení před rozhodujícím sedmým zápasem série proti Ottawě (Pens nakonec zvítězili ve druhém prodloužení a postoupili do finále), kamery Kessela zachytily v přátelské diskuzi s jedním z kustodů.

To se Cherrymu vůbec nelíbilo a Kesselovo vystupování označil za nepřijatelné. „Může to mít negativní vliv na mladší hráče. Už víte, proč Kessela vyměnili z Bostonu i z Toronta?“ prohlásil vždy upřímný Kanaďan. Ron McLean, jeho kolega z pořadu Coach's Corner, se Cherrymu pokoušel oponovat, ale třiaosmdesátiletý komentátor se nenechal rozhodit.

„Kdyby byl Kessel Kanaďan, takhle by se nechoval,“ rýpl si Cherry na závěr. McLean mu poté připomněl, že podobně k rozbruslení přistoupil i obránce Pens Ron Hainsey. „Oba jsou to Američané. Američané se takto chovají, Kanaďané ne,“ pokračoval nasupený komentátor televize CBC.

Skrývají jeho ohnivá slova kus pravdy?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.