bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kings připomenou staré dobré časy. Obléknou dresy z éry Gretzkyho

31. srpna 2019, 17:05

Václav Jáchim

Hokejisté Los Angeles Kings si v nové sezoně NHL opráší vzpomínky na staré dobré časy, kdy za Krále válel legendární Wayne Gretzky. Jeho éru připomenou speciální dresy, které slavnostně představila společnost Adidas Hockey.

Uvedenou variantu dresů Kings využívali deset sezon, zavedli ji po příchodu Wayne Gretzkyho z Edmontonu. V blížícím se ročníku NHL by v nich měli současní Králové nastoupit ke dvěma soutěžním duelům NHL. Retro dresy půjdou do prodeje 20. února 2020.

Zatímco v 90. letech se Kings probili mezi nejlepší týmy NHL, během uplynulé sezony se klubu nedařilo. Králové nepostoupili do play off, v tabulce Západní konference obsadili poslední příčku. V 82 utkáních základní části nasbírali pouze 71 bodů, za play off zaostali o 19 bodů.

Vedení organizace reagovalo na situaci angažováním nového kouče. Týmu se ujme hlavní trenér Todd McLellan, který v minulosti úspěšně vedl San Jose a poté také Edmonton. S reprezentací Kanady vyhrál MS 2015 v Česku.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.