bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Kesselova geniální přihrávka

20. března 2017, 8:55

Jan Šlapáček

Nejkrásnější branku dnešního hracího dne vstřelil Patric Hörnqvist, který využil parádního pasu od Phila Kessela a baseballovým úderem překonal Jamese Reimera. Dále v našem článku najdete góly Dustin Byfugliena a Michaila Grigorenka.

Patric Hörnqvist (Pittsburgh Penguins)

Nádherná branka. Kessel se rozhodl zpoza branky poslat kotouč před brankoviště a tak branku jednoduše přeloboval. Toho využil Hörnqvist, který trefil puk ze vzduchu a překvapil Reimera.


Dustin Byfuglien (Winnipeg Jets)

Na útočný výlet se vydal Byfuglien a nepočínal si vůbec špatně. Urostlý bek si hodil kotouč na bekhend a přesnou střelou překonal Dubnyka.


Michail Grigorenko (Colorado Avalanche)

Grigorenko se na ledě Chicaga prezentoval parádní střelou. Útočník Colorada si zpracoval na modré čáře přihrávku, uvolnil se a střelou přes obránce poslal kotouč do sítě.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.