bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dva noční duely: Dallas hostí Golden Knights, Colorado vyzve Devils

13. prosince 2019, 20:30

Matěj Hodoval

Konec pracovního týdne nelze oslavit ničím lepším, než tradiční dávkou zámořského hokeje. V noci z pátku na sobotu půjdou do akce jen čtyři mužstva, na nejlepší hokejovou ligu světa se mohou těšit fanoušci v Dallasu a Coloradu.

02:00 Dallas Stars -Vegas Golden Knights

DAL: bilance 18-11-3 vs VGK: bilance 16-13-5

Nejproduktivnější hráči: Tyler Seguin (6+17) vs Max Pacioretty (12+16)

Poslední zápas ze šňůry čtyř domácích zápasů. Dallasu duely před vlastním publikem svědčí, Stars totiž vyhráli poslední tři, když vyzráli na Winnipeg, New York Islanders a posledně i na New Jersey, které pomohl čistým kontem pokořit Ben Bishop. Vytáhlý gólman by neměl chybět ani tentokráte.

Dva body za celkem z Texasu se nachází Vegas. Zlatí rytíři aktuálně hájí poslední divokou kartu v Západní konferenci, přesto s výsledky nemohou být ve městě hazardu naprosto spokojeni, protože místo stabilních výkonů je to jak na horské dráze. Posledně Golden Knights padli 2:4 na ledě Rangers. 

03:00 Colorado Avalanche – New Jersey Devils

COL: bilance 20-8-3 vs NJD: bilance 9-16-5

Nejproduktivnější hráči: Nathan MacKinnon (19+29) vs Taylor Hall (6+19)

Colorado posbíralo z marodky zraněné opory a znovu válí. Laviny mohou v noci poskočit na první místo Západní konference, které v tuto chvíli hájí St. Louis. Do karet hraje svěřencům Jareda Bednara i forma, která je opravdu výtečná. Avs ještě neodešli ani z jednoho prosincového klání s prázdnou, navíc pět ze šesti odehraných utkání vyhráli.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.