bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Další aspirant na stopku. Thornton sestřelil Noska

15. dubna 2019, 10:10

Jan Šlapáček

Nebyl to hezký moment. Útočník Joe Thornton v útočném pásmu při napadání trefil nevybíravě Tomáše Noska do hlavy a vykoledoval si trest na dvě minuty. Je ale velice pravděpodobné, že se tímto zákrokem bude zabývat i disciplinární komise, která se v posledních dnech opravdu nenudí.

Český hokejista se naštěstí dokázal z tohoto faulu na svoji osobu oklepat a utkání dohrál, Thornton však čelí velkému problému v podobě možné stopky minimálně na následující zápas. Kanadský útočník se však hájí tím, že se nic vážného nestalo.

„Upřímně jsem si myslel, že jsem se ho skoro ani nedotkl," řekl místním novinářům. „Myslím si, že i můj syn mě takhle uhodí víckrát za den," doplnil svoji odpověď, ze které je jasně cítit, že Thornton s žádnou stopkou nepočítá.

Kdyby se však disciplinární komise trestat odhodlala, bylo by to podruhé v této sezóně, co by byl "Jumbo" dodatečně potrestán za zákrok proti někomu z Golden Knights. V březnu dostal pokutu za zákrok na Ryana Reavese, kterého trefil holí do obličeje.

Na sociálních sítích se okamžitě po zákroku spustila spousta reakcí. Mezi nejzajímavější patří například myšlenka, že pokud by stopka kanadského útočníka byla dvojzápasová, mohlo by se v klidu jednat o poslední duel Thorntona v kariéře. Nechme se překvapit, jak tento nehezký moment ze třetího zápasu série bude vyřešen.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.