bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Crosby versus Ovečkin - díl třetí! Série mezi Pens a Caps se stěhuje do Pittsburghu

2. května 2016, 20:00

Vojtěch Balon

Jedním jediným zápasem dnes pokračují vyřazovací boje kanadskoamerické NHL, o zábavu ale bude rozhodně postaráno! Dvě hodiny po půlnoci je na programu úvodní buly duelu Pittsburghem a Washingtonem. Série je zatím vyrovnaná, kdo vybojuje důležitý druhý bod?

2:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals

Velikáni Sidney Crosby a Alex Ovečkin zatím mlčí, první jmenovaný v této sérii vůbec nebodoval a "Alexandr Veliký" má na kontě jedinou asistenci. Zato Jevgenij Malkin, Eric Fehr a Nick Bonino podávají v dresu Tučňáků skvělé výkony a jsou - samozřejmě až na Malkina - velkými překvapeními. "Na jedné straně máte Phila, který má jednu z nejlepších střel v lize a na druhé Carla Hagelina, jenž je neuvěřitelně rychlý. Jeho aktivní hra nám umožňuje více prostoru," pochvaluje si Nick Bonino.

V dresu Caps zase září T.J. Oshie, který prakticky rozhodl o vítězství Caps v prvním zápase - vstřelil totiž hattrick!

Penguins jsou v sérii mnohem střelecky aktivnějším týmem, což se před jejím začátkem moc nečekalo. Svěřenci Mikea Sullivana vítěze základní části Východní konference přestříleli 80:59, celek z hlavního města Spojených států se navíc bude muset obejít bez potrestaného zadáka Brookse Orpika. Bývalý Tučňák bude pykat celkem tři zápasy na nedovolený zákrok na Olliho Määttu.

Orpikovo místo v sestavě by mohl zaujmout Dmitrij Orlov, jenž po nepovedeném výkonu v prvním zápase série strávil ten druhý na tribuně na úkor Taylora Chorneyho. Chybět bude i finský mladík Määttä, místo nějž pravděpodobně naskočí Justin Schultz.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.