bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Český hokej i u vás doma! Probíhají dny dopravy zdarma

14. ledna 2019, 15:04

Jakub Prchal

První vrchol letošního roku už máme za sebou. Mistrovství světa hráčů do 20 let už je minulostí a my všichni se můžeme chystat na další velké zážitky. Nebudeme si nic nalhávat, kdo je připraven, není překvapen. A aby se vám chystalo lépe, Fanshop Českého hokeje přichází s celou řadou novinek. S těmi si letošní MS užijete naplno.

Doprava zdarma až k vašim dveřím. Ano, pokud zrovna nemáte cestu kolem pražské Síně slávy Českého hokeje a chtěli byste si pořídit nějaký pěkný kousek z naší kolekce a neplatit peníze navíc, využijte dny dopravy zdarma. Ty začínají v pondělí 14. ledna a potrvají po tři dny až do 16. ledna. Stačí, abyste si nakoupili za 299 korun a doprava v rámci ČR je na nás.

A u čeho nebudete platit dopravu? Třeba za objednávku jedné z našich nových šál. Protože zima zdaleka nekončí a proto nejen šály, ale i kulichy a mikiny zkrátka přijdou vhod. A že nabídka je skutečně pestrá, o tom se můžete přesvědčit sami.

Oblékněte celou rodinu

Protože Českému hokeji fandí každý, bez rozdílu věku, i kolekce pro naše juniory nabízí celou řadu novinek. Vybavte sebe i celou rodinu na zimu a hokejové MS zároveň.

Jestli jste fanoušky naší sekce novinek, tak jste si už všimli, že ji neustále doplňujeme. A pokud, ne tak pro vás může být překvapením třeba nové povlečení v barvách Českého hokeje. Respektive ve dvou z nich. V modré a bílé. Jak by se v něm spalo vám?

Český hokej má pod čepicí

A vy si můžete jeho novou kolekci užít na plno. Nejen celou řadu kšiltovek, ale i suvenýrů jako přívěsky na krk, ponožky, potítka, ručníky nebo třeba půllitr a kožená peněženka… Nabídka je široká a pestrá a vybere si v ní skutečně každý. Teď navíc ještě nějakou tu kačku ušetříte.

Žijte s námi na sítích

Jsme rádi, když naše produkty s hrdostí nosíte. Když ukážete, komu fandíte. Jsme ale stejně tak rádi, když nám napíšete nějakou vaši poznámku a nápad ke zlepšení. Protože jen spolu můžeme posouvat náš fanshop dopředu. Žijte s námi na sociálních sítích. Buďte s námi ve spojení na Instagramu i na Facebooku a v neposlední řadě odebírejte i náš newsletter. Pak vám neunikne nic podstatné ze světa Českého hokeje.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.