bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Byli jsme dva zápasy od poháru. Zdrcený Benn těžko hledal slova

29. září 2020, 14:40

Jan Šlapáček

Po skončení finálové série se to rozhovory tradičně jen hemží. Dojatí vítězové vysmátí od ucha k uchu se pokouší vysvětlit v emocích své pocity a těžko hledají ta správná slova, která by danou situaci či celý příběh vystihla. Na druhé straně barikády jsou však naprosto zlomení borci, pro které je promluvit daleko těžší. I to potvrdil Jamie Benn.

Tipoval by někdo před začátkem play-off Dallas na celkového vítěze NHL? Někdo možná jo, v celkovém měřítku se však se Stars příliš nepočítalo. Nakonec z toho byla parádní cesta vyřazovacími boji, která se zastavila až kousek pod samotným vrcholem. A to je obrovská bolest pro celou organizaci.

V konečném soudu jde možná i říci, že tohle vyřazení je jedno z nejbolestivějších v historii NHL. Hráči museli kvůli vzniklé situaci obětovat hodně. Byli daleko od svých rodin, uzavřeni v bublině a všechny své síly zaměřili pouze na hokej.

Jasným důkazem chodící bolesti byl kapitán Dallasu Jamie Benn. Na tiskové konferenci mu bylo položeno několik otázek, téměř na žádnou nedokázal najít slova. Bolelo ho to. Odpověď na všechny otázky však přišla až v té poslední - „Byli jsme dva zápasy od Stanley Cupu." Tím jasně naznačil, jak to v kabině Stars aktuálně vypadá.

Někdy pár slov stačí.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.