bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: V Anaheimu mi styl hokeje vyhovuje více, říká Jiří Sekáč

21. března 2015, 16:00

David Motloch , Matěj Falta

Už to bude téměř měsíc od přestupu českého útočníka Jiřího Sekáče z nejslavnějšího klubu v historii NHL do Anaheimu. Nadějný vstup do soutěže v dresu Montrealu rodákovi z Kladna dlouho nevydržel a po novém roce se párkrát nevešel ani do sestavy. Přestup z promrzlé provincie Quebec do slunné Kalifornie mu však pomohl. Polepšil jsem si o 40 stupňů, vtipkuje Sekáč, který se stal dalším hostem při videorozhovoru ze zámoří.

Do NHL vtrhl s velkou vervou, během přípravného kempu před sezónou zaujal zástupce Montrealu natolik, že se okamžitě probojoval do sestavy nejslavnějšího hokejového klubu na světě. Slibný začátek ale vystřídal strmý pád, Sekáč se propadal sestavou a párkrát se díval na zápas pouze z tribuny. Přestože tak Canadiens slibovali dvaadvacetiletému křídlu budoucnost ve svém klubu, stal se Jiří Sekáč před přestupovou uzávěrkou výměnným zbožím za anaheimského útočníka Devanteho Smithe-Pellyho.

Doposud odehrál český reprezentant v dresu Ducks 11 utkání a s bilancí pěti bodů za gól a čtyři nahrávky se dá říct, že si připsal vcelku povedený start. Spokojenost je vidět i na samotném Sekáčovi, který si kromě vyhovujícího herního stylu mužstva pochvaluje i změnu podnebí. „Polepšil jsem si snad o 40 stupňů,“ vtipkuje.

Bývalý hráč Lvu Praha si nemůže stěžovat ani na výběr mužstev, ve kterých doposud v NHL působil. „Přestoupil jsem z nejlepšího celku Východní konference do nejlepšího týmu Západní,“ poukázal v zámořském videorozhovoru Jiří Sekáč na tuto raritu a dodal hlavní rozdíly mezi oběma městy. „Tady se dá dělat všechno, hrát golf, procházet se po pláži, cokoliv. V Montrealu si v té zimě zajdete tak maximálně do kina.“ 

Jak tráví volný čas v Anaheimu? Co říká na změnu spoluhráčů a nového trenéra Bruce Bodreaua? Jak si kvituje přestup dalšího Čecha do týmu Tomáše Fleischmanna? K těmto i dalším tématům se Jiří Sekáč rozpovídal v našem videorozhovoru!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.