bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

V růžové a s úsměvem. Rytíři Kladno podpoří nadaci pomáhající onkologicky nemocným

26. února 11:00

Redakce NHL.CZ

Sportovní večer se společensko-kulturním přesahem nabídne utkání 50. kola Tipsport extraligy, které kladenští Rytíři v úterý 27. února sehrají na domácím ČEZ stadionu proti Litvínovu. Speciální růžové trikoty, fanouškovské předměty z limitované edice, účast známých osobností, ale i hudební vystoupení přímo během přestávkového programu slibují jedinečný zážitek s charitativním podtextem. Rytíři totiž hrají na podporu nadačního fondu Úsměv nejen pro Kryštofa.

Ve srovnání se zdravotními potížemi jsou všechny ostatní problémy relativní. Často nám to dochází, až když je příliš pozdě. Nadační fond Úsměv nejen pro Kryštofa je tady proto, aby pomáhal lidem s rakovinou a jejich blízkým. A jeho prostřednictvím teď budou pomáhat i hokejoví Rytíři a jejich fanoušci. Ostatně to nebude poprvé. Hokejové Kladno v uplynulých letech dražbou dresů a dalších předmětů finančně podpořilo nejrůznější dobročinné organizace. Letos ale svou pomoc pojme velkolepěji.

Dobré věci věnuji Rytíři extraligové utkání proti Litvínovu, které je na programu v úterý 27. února od 18 hodin. Jindy modrobílé Kladno se na jeden večer zahalí do růžové a na rtech jindy kabonícího se Rytíře se objeví úsměv. Nejen pro Kryštofa. Pro všechny, kterým život převrátilo naruby onkologické onemocnění.

Tak jako před několika lety Tiborovi a Marii Abelovým. Jejich syn Kryštof podlehl agresivní nemoci po těžkém boji ve 22 letech. Na počest jeho odkazu se rodiče rozhodli založit nadační fond, který lidem postiženým nemocí a jejich blízkým ukazuje možnosti, kde čerpat pomoc, pochopení a podporu. Je tady proto, aby měli lidé důvod usmát se i v těžké situaci a nemuseli bloudit sami.

Hokejové utkání, které Rytíři na podporu jejich nadačního fondu sehrají, bude především oslavou života. A odpovídat tomu bude i bohatý doprovodný program, který připravují ve spolupráci s generálním partnerem – společností Kaufland. Jeho součástí bude i živé hudební vystoupení Andrey Kalousové přímo během přestávky mezi třetinami či státní hymna v přednesu hudebního dua KristaLin. Diváci se mohou těšit i na vystoupení skupiny bubeníků Groove Army. V klubovém fanshopu bude k zakoupení speciální kolekce fanouškovských předmětů, puků, šál či miniaturních dresů. Přímo na tribunách a ochozech stadionu pak budou za volitelnou částku k dostání speciální náramky. Výtěžek z prodeje veškerých předmětů, jakož i z aukce hraných dresů, pak získá nadační fond.

Dražba odstartuje na portálu www.sportovniaukce.cz v průběhu utkání a potrvá dva týdny. K dostání budou dresy všech kladenských hráčů, včetně těch, kteří do zápasu nezasáhnou. Společně s dresem dražitel získá certifikát pravosti a autentické zápasové stulpny. Není divu, že utkání s charitativním přesahem spojuje světy sportu a kultury. Na utkání Rytířů s Litvínovem dorazí i několik podporovatelů nadace Úsměv nejen pro Kryštofa z řad umělců. Zdravici a pozvánku na zápas zaslali zpěvák a herec Tomáš Klus či herec Václav Jílek. Osobní účast přislíbili herec Jakub Kohák, zpěvačka Kateřina Marie Tichá či influencer Mikoláš Trkal alias Big Daddy.

Doprovodný program utkání zpestří živé vystoupení zpěvačky Andrey Kalousové, atmosféru dokreslí bubenické uskupení Groove Army a českou státní hymnu přednese hudební duo KristaLin. Dorazí ale i klienti nadace, jejich ošetřující lékaři a další. Všichni se těší na skvělý zážitek a oslavu života ve zdraví. Protože to je nejcennější, co máme.

„Úsměv je to nejmenší, co pro ostatní můžete udělat. Žijte naplno, bavte se, přijďte s námi oslavit život ve zdraví a společně pomoci těm, kteří takové štěstí nemají,“ vzkazují kladenští Rytíři, kteří sami zástupcům nadace před utkáním předají šek na 100 tisíc korun.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.