bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Tlouštík se stal tváří sportovních klubů ve Philadelphii, podporuje dobrou věc

23. října 2019, 3:04

Radim Sochor

Přijde vám, že jste velký fanoušek svého týmu? A co takhle být superfanouškem, jakým je například šestadvacetiletý Rob Dunphy? Ten použil své nadměrné tělo na to, aby si na něj nechal vytetovat nejen obrázky podporující místní sportovní týmy, ale také nápis "Fuck Cancer", kvůli kterému to tak nějak všechno začalo.

Média si jej všimla na zápase NFL mezi Philadelphií Eagles a Green Bay Packers. Do té doby nikdo nevěděl, kdo tento tlouštík vlastně je. A teď jej zná celá Amerika. Dunphy215, jak se jmenuje na svém instagramu, založil na Facebooku veřejnou sbírku, jejíž cílem je získat nejméně 10 tisíc dolarů, které by se následně předaly jedné z charitativních organizací v Pensylvánii. Ta bojuje proti jedné z forem rakoviny, která postihuje malé děti. A právě záběry z TV pomohly k tomu, aby se tato nadace dočkala peněz, které si zaslouží. 

Po vytetovaném maskotovi baseballového týmu Phillies z MLB přibylo na jeho břicho i tetování hokejového maskota jménem Gritty. A právě maskot týmu Philadelphie Flyers se s Robem při zápase potkal a ukázal všem v hale jeho další nové tetování. A diváci si tento úsměvný moment náramně užili. Následně si spolu i zatancovali, což byla asi poslední šťastná událost pro fanoušky Flyers, neboť Dallas s Radkem Faksou vyhrál 4:1.

„Je to neuvěřitelné. Vždycky jsem jako fanatický fanoušek sportu o něčem takovém snil, ale nikdy by mě nenapadlo, že se to může stát. Miluji Philadelphii víc než si kdokoliv myslí," řekl Dunphy k momentální bombě, kterou ve Philadelphii způsobil a která jej skutečně hodně proslavila.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.