bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Stevens odvolán z pozice trenéra Kings, nahradil jej Desjardins

4. listopadu 2018, 21:25

Jiří Sameš

Los Angeles Kings v neděli, 4. listopadu, odvolali z pozice trenéra Johna Stevense. Jeho nástupcem byl jmenován Willie Desjardins.

„Nacházíme se v krizi. Naše výsledky neodpovídají předsezonním očekáváním," uvedl ve svém prohlášení na úvod generální manažer Kings, Rob Blake.

„Rozhodnutí odvolat Johna z pozice trenéra bylo samozřejmě velmi obtížným rozhodnutím. Hodně jej totiž respektujeme. Byl velkou součástí našich úspěchů z let minulých a za to jsme mu moc vděční," doplnil ještě Blake.

Společně se Stevensem mužstvo opustil také asistent trenéra Don Nachbaur. Toho zase naopak nahradil bývalý německý hokejista Marco Sturm.

Desjardins, coby tedy nový trenér kalifornského týmu, v minulosti působil tři roky na lavičce Vancouveru Canucks (2014 - 2017). Připsal si zde mimochodem bilanci 109-110-27.

Hokejisté Los Angeles se momentálně v tabulce Západní konference nacházejí na posledním, patnáctém místě. Na svém kontě přitom mají po 13 zápasech bilanci 4-8-1 a celkem pouze devět bodů.

Svůj debut si Desjardins na lavičce Kings odbude v noci z úterý 6. na středu 7. listopadu, kdy do Staples Center dorazí Anaheim Ducks. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.