bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Souhrn dne: Žraloci vybojovali v St. Louis postupový mečbol!

24. května 2016, 6:25

Jan Šlapáček

Dlouho vyrovnané utkání nakonec získali na svou stranu hokejisté San Jose, kteří si vybojovali postupový mečbol. Dokáží jej Sharks před svými fanoušky proměnit?

St. Louis Blues - San Jose Sharks

3:6 (2:1, 1:2, 0:3)

Stav série: 2:3

Branky a nahrávky: 8. Schwartz (Berglund, Backes), 16. Brouwer (Steen, Stastny), 32. Fabbri (Parayko, Pietrangelo) – 4. Vlasic (Pavelski, Thornton), 25. Ward (Vlasic, Martin), 39. Pavelski (Thornton, Couture), 41. Pavelski (Burns, Hertl), 60. Tierney (Thornton), 60. Ward.

V této sérii padá poměrně dost gólů a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Do vedení šli brzy hokejisté San Jose, ale Bluesmani dokázali zareagovat a nakonec vyhráli první třetinu 2:1.

Druhá třetině patřila stejným výsledkem pro změnu Žralokům, kterým se povedlo dvakrát srovnat stav utkání.

O osudu zápasu nakonec rozhodla třetí dvacetiminutovka. Do té vstoupilo San Jose na výbornou, když se prosadilo hned po šestnácti sekundách a dostalo se do vedení, které si dokázalo udržet. V poslední minutě ještě dvěma góly do prázdné branky dalo výsledku konečnou podobu.

St. Louis tedy bude muset v příštím duelu v Kalifornii vyhrát, chce-li se udržet ve hře o stříbrný pohár.

J. Allen (STL) – odchytal 58:56 minut, 21 zákroků, úspěšnost 84,0 %
M. Jones (SJS) – odchytal 59:57 minut, 18 zákroků, úspěšnost 85,7 %

Dmitrij Jaškin (STL) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 7:59 
Roman Polák (SJS) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:57 
Tomáš Hertl (SJS) - 0+1, 2 střely, čas na ledě 15:00

1. hvězda zápasu - Joe Pavelski (SJS)
2. hvězda zápasu - Robby Fabbri (STL)
3. hvězda zápasu - Joe Thornton (SJS)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.