bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Slovák Hlavaj se popere o NHL, podepsal smlouvu s Minnesotou

6. dubna 15:22

Adam Bagar

Slovenský brankář Samuel Hlavaj, který letošní sezonu strávil v extraligové Plzni, se popere o NHL – s Minnesotou podepsal dvouletý nováčkovský kontrakt. Wild o tom informovali na svém webu.

22letý gólman nebyl nikdy draftován, se zámořským hokejem už ale zkušenosti má. Ještě jako junior tam strávil necelé tři sezony. Nejdřív chytal v USHL za Lincoln Stars, pak v QMJHL za Sherbrooke Phoenix.

Po návratu do Evropy působil dva roky v organizaci Slovanu Bratislava, odkud se loni v létě přesunul do Plzně. V extralize zasáhl do 28 utkání základní části, měl průměr 3,1 inkasované branky na zápas a úspěšnost zákroků 90,3 procenta. V předkole play off s Litvínovem pak dostal šanci ve dvou duelech.

Nyní Samuel Hlavaj kývl na zajímavou nabídku, která se těžko odmítá. Účastník loňského světového šampionátu v Rize se upsal Minnesotě, za oceán se vrací po třech letech.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.