bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Radulov ještě návrat do NHL nezavrhl. Stále hledá štědrého zájemce o své služby

27. června 2016, 16:00

Tomáš Zatloukal

Hokejovým světem čerstvě zahýbala zpráva o tom, že Alexandr Radulov vzdal svůj sen o návratu do NHL a podepsal kontrakt v KHL. Jenže šlo nejspíše o "planý poplach", poněvadž Leonid Vaisfeld, generální manažer Salavatu Julajev Ufa, tedy klubu, který měl devětadvacetiletého ofenzivního démona získat, dohodu s Radulovem nepotvrdil. "To je poprvé, co o tom slyším," divil se v tweetu sdíleném Szymonem Szembergem, švédským duchovním otcem Triple Gold Clubu.

A podobné tweety se najednou začaly množit, zprávy o tom, že Radulov stále zůstává volným hráčem, se množily rychlostí světla. Postupně vykreslily, snad relevantní, obraz o situaci kolem rodáka z Nižného Tagilu, o jehož služby se nejvíce zajímají Detroit Red Wings a Laviny z Colorada. "Mluvili jsme s Radulovovým agentem. Odmítl, že by Alex měl podepsáno s Ufou," píše populární fanouškovský web Eurolanche.

"Je volným hráčem," měl podle příznivců Avs říct Radulovův zástupce. Colorado prý stojí o Sašu opravdu hodně, bývalý forvard Nashvillu Predators by se mohl sejít s Patrickem Royem, který jej velmi úspěšně vedl v juniorské QMJHL. Otázkou ale zůstává, zda GM Joe Sakic (případně jeho detroitský kolega Ken Holland) bude ochotný kývnout na požadavky hrdého majitele několika ofenzivních rekordů KHL.

Red Wings možná mají lepší výchozí pozici, konečně se zbavili smlouvy Pavla Dacjuka, a mohli by tak ušetřený prostor pod platovým stropem využít k angažování jiné hvězdy Sborné. Radulov zřejmě žádá 15 milionů dolarů za dvě sezóny. Je drahý? Ano, dokonce tak, že Salavat Julajev si údajně dvojnásobného mistra světa nemohl dovolit. "Nepodepsal a nejspíše nepodepíše s Ufou. Vedení říká, že na něj nemají," hlásí Slava Malamud, ruský novinář žijící v USA.

Aivis Kalnins, specialista na KHL, zase napsal tweet, ve kterém tvrdí, že jednání mezi Salavatem Julajev a Radulovem probíhají a že jde o záložní variantu pro geniálního útočníka. Pokud by se nedočkal návratu do NHL, mohl by skončit právě v klubu, kde v roce 2011 dobyl Gagarinův pohár. Tedy patrně pokud by se uskromnil. Ve hře má být také pokračování v moskevském CSKA. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.