bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Připravte se na MS se slevou 200 korun!

7. února 2019, 14:36

Jakub Prchal

Je to tady. První letošní velká akce Českého hokeje začíná. Ve Švédsku se představí naše reprezentace poprvé v novém roce. A když v novém roce, tak v novém. Čtěte dále, určitě nebudete litovat.

Obnovte vaši českou hokejovou výbavu a ušetřete. Jen od 7. do 10. února na našem e-shopu získáte při nákupu nad 1000 korun možnost použít slevový kód 406R-WX8L-VXev-syt0 a cenu srazit dolů o 200 Kč. Tak neváhejte. Není nic jednoduššího. Nakoupíte, zboží vám dovezou a ještě ušetříte. Co víc si přát? Snad jen devět bodů pro český nároďák při pohledu na nedělní tabulku Švédských  her. Ale to vám nezaručíme. Příjemný nákup ano.

A na co můžete slevu využít?

Zima ještě viditelně neřekla poslední slovo. A my koneckonců fandíme lednímu hokeji, tak se hodí, aby nám u ledu nebyla zima. Souhlasíte? Tak se projděte naší zimní kolekcí. Jedna naše nová mikina je s brandem CCM. Standardně stojí 1899 korun. Pokud ale použijete kód, cena spadne okamžitě pod hranici 1700 korun. A to se vyplatí. Mikiny u nás vůbec seženete už od 599 korun. A je jich dost. V teple vás udrží tipy na zip, přes hlavu i s kapucí. Do toho trička s dlouhým rukávem nebo i ty kratší, pokud jste otužilí.

A kulichy. Kouknout se vyplatí nejen na novou kolekci kšiltovek a kulichů s brandem CCM, ale i na ostatní, protože v poslední době nám ve fanshopu přistál český lev hned v několika provedeních. V army stylu i zajímavé barevné kombinaci. S klasickým i rovným kšiltem. A teď je ten správný čas se rozmyslet, co potřebujete víc. Ještě měsíc mít hlavu v teple nebo už pomýšlet na jarní a letní sluneční paprsky....

V tom vám neporadíme. Jen připomínáme, že všechno vybavení pro hokejového fanouška máme na našem eshopu nebo v Síni Slávy Českého hokeje v galerii Harfa. A rádi vám poradíme, ať už se rozhodnete jakkoliv.

 P.S: Nedávno bylo pololetní vysvědčení. Dostal už za samé jedničky malý hokejový fanda svou vysněnou odměnu?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.